Meubel en Interieur Spuiterij de Stoof uit Heerhugowaard

Wij bespreken uw wensen vooraf zodat voor ons duidelijk is wat u wilt en u weet wat u van ons kunt verwachten. Vervolgens kunt u uw meubels of interieurdelen brengen en worden deze op onze locatie voorbewerkt, eventueel gerepareerd en vervolgens gespoten. Hierna worden uw meubels afgewerkt en kunt u ze weer ophalen.

Projecten en werkzaamheden

Geef kleur aan uw omgeving en kies voor een interieur dat bij u past. Voor particuliere klanten en bedrijven. Wilt u een impressie van ons werk, bekijk dan de galerij van onze projecten. Wilt u weten wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 072 - 534 88 36 of een mailtje sturen wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze spuiterij

Onze vakkundige en gecertificeerde medewerkers zorgen ervoor dat, mede dankzij onze speciaal ingerichte spuitcabine, de kwaliteit van het eindproduct altijd perfect is. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent. 


Kwaliteit voor grote én kleine klussen
Dankzij onze combinatie van spuitcabine met aansluitende droogruimte, kunnen wij grote en kleine hoeveelheden werk spuiten zonder dat er oponthoud is. Door ons in-house kleurenmengsysteem kunnen wij nagenoeg iedere kleur reproduceren zodat beschadigde onderdelen onopvallend gerestaureerd en gespoten kunnen worden. Ook zijn kleine klusjes geen enkel probleem. U kunt dus ook bij ons terecht voor dat ene deurtje.

Vraag een gratis offerte aan